Senyalització i mesures covid-19 a Tarragona amb Servirepro

Esteu cercant senyalització i altres mesures de prevenció laboral del covid-19 a Tarragona? A Servirepro trobaràs la solució!

Davant l’emergència sanitària per la qual travessa el món i l’anomenada »nova normalitat» amb un seguit de mesures de seguretat al nostre dia a dia, des de Servirepro oferim una amplia gama de serveis i productes per a l’àmbit laboral, tant per a la protecció del mateix equip com per als clients i les visites.

Entre ells s’hi troben un seguit de senyalitzacions com els porta pòsters amb marc abatible d’alumini, els display de plàstic 100% reciclable, com també vinils per al terra, per exemple per delimitar espais d’espera , distancia i torn, en tots casos per oferir adequadament la informació i indicacions per complir les mesures.

Ja en un altre article a la nostra web, a inicis de la fase de desescalada i el retorn a aquesta nova normalitat us parlàvem dels vinils i les mampares protectores i delimitadores d’espais en vidre laminat incolor i desmuntable, que hi ha disponible en diverses mides i amb peus de subjecció, perfectes per a mantenir la distància de seguretat. A més en disposem tant amb finestreta com sense i també mòbils, segons les necessitats de cada cas. Del mateix mode en disposem de mampares suspeses (penjants). A més de mampares per als mostradors/taulells i separar taules i espais compartits, també disposem de separadors de policarbonat, mampares amb o sense rodes de tipus biombo, i altres tipologies i formats.

El millor que us recomanem, en el nostre ànim i essència de botiga i servei de proximitat és que consulteu el nostre catàleg i contacteu amb nosaltres perquè us puguem atendre i assessorar degudament segons les vostres necessitats.

(VEURE CATÀLEG)