Actualitza la senyalització del teu establiment!

Ara és el moment, actualitza la teva senyalització! Saps què és RIPCI 513/2017? Es tracta de la nova normativa sobre Prevenció de Riscos Laborals que requereix que els establiments estigueu ben senyalitzats!

És el teu cas? La seva entrada en vigor implica que les empreses instal·ladores i mantenidores de PCI (Pla contra incendis) estiguin obligades a la instal·lació i manteniment de senyals fotoluminescents de PCI i evacuació.

Les senyals amb fotoluminescència tenen una durada d’uns 10 anys, i per tant cal que sapigueu que cada any s’hauria de fer una reposició de les senyals caducades o que no compleixen la nova normativa i eviteu entrebancs en les inspeccions.

A Servirepro teniu la solució! Tenim els diferents pictogrames amb la nova senyalització segons la NORMATIVA ISO 7010, senyals Contra incendis, Vies d’evacuació, Senyalització de prohibició , Obligació i de Perill.

A més el nostre departament de disseny pot personalitzar qualsevol senyalització segons les preferències i necessitats que tingueu. Un lloc de treball ben senyalitzat implica ordre, seguretat i organització, a més de l’adequat compliment de la normativa!

Amb llarga experiència de més de 30 anys, Servirepro som la teva botiga de proximitat, amb nosaltres pots tractar de tu a tu, et resolem els dubtes, t’aconsellem i treballem plegats per a la teva satisfacció. T’esperem!