Vinils i mampares delimitadores per a un negoci segur!

Des de Servirepro us oferim solucions com vinils i mampares delimitadores per disposar d’un negoci segur i afrontar la situació ocasionada per l’emergència sanitària!

🔹 VINILS

Una de les possibilitats que us oferim són els vinils a imprimir amb tintes eco-solvents i un acabat laminat mat i antilliscant, per adherir al terra com a senyalització horitzontal per tal de delimitar espais i mantenir distàncies de seguretat i espera de torn. Disposem de models estàndard o amb dissenys personalitzats.

🔹 MAMPARES

Una altra opció que podeu adquirir amb Servirepro són mampares delimitadores de seguretat entre depenent i personal de la botiga respecte els clients. Fabricades amb metacrilat transparent i base estable, fàcils de netejar. Models automontables i amb laterals termomoldejats. Mides estàndard i també a mida.

🔹 ALTRES

En el mateix sentit, també podeu encarregar qualsevol altre tipus de senyalització, cartelleria explicativa amb peanya de cartó o portacartells de metacrilat per a sobretaula per als mostradorspostes separadors retràctils, stopers amb cartell i dispensador de gel hidroalcohòlic, pantalla facial com a protecció anti contagi, etc.

CONSULTEU EL CATÀLEG!

 

👉CONTACTA AMB NOSALTRES!👈

📧Pots contactar i informar-te a servirepro@servirepro.comcomercial@servirepro.com 

💻Visita la nostra web: www.servirepro.com