La cartelleria i disseny del teu restaurant!

cartelleria disseny restaurant renovació

Renova la cartelleria i el disseny del teu bar o restaurant amb Servirepro!

Estàs pensant com millorar-lo, com atreure nous clients o com renovar-te? O potser encara ni t’ho has plantejat?

Recorda que la imatge diu molt de tu i del teu negoci! De vegades estem massa centrats en el món digital, que certament és molt important, és el teu aparador virtual mitjançant la teva web i xarxes socials. D’altres vegades únicament enfocats en el servei i el tracte en sí que també és fonamental. Però no hem de descuidar el món ‘offline’, el de tota la vida, la imatge física del teu local, ja sigui un bar o un restaurant o qualsevol altra botiga cara al públic, i pensar i treballar també a atreure nous clients.

De fet avui dia, la imatge ‘online’ i ‘offline’ han d’anar de la mà. En tot cas a Servirepro trobareu la solució per renovar-vos i redissenyar la vostra imatge! La retolació de l’exterior és precisament l’element que fa cridar l’atenció als clients, atreure’ls cap a dins. I quan parlem d’exterior ens referim a tot en el seu conjunt, també els vidres es poden retolar, el disseny de cartells i pissarres, la terrassa i els seus elements…

D’igual mode heu d’aconseguir agradar un cop a l’interior amb la decoració del local. Què tal aplicar vinils adhesius a les parets?. Del mateix mode tot el tema de cartelleria, les cartes-menú, les targetes de visita, els sotagots... A Servirepro ho pots encarregar en diversos materials i formats segons el vostre gust. Ah!, també us podeu deixar aconsellar, gràcies al fet que som botiga de proximitat on trobareu un tracte personal i proper, el tu a tu de tota la vida, que altres estan perdent i nosaltres conservem en favor vostre!

Estem convençuts que junts podrem trobar la solució i obtenir els millors resultats segons la teva o les vostres necessitats. Quedem? Ens trobaràs al carrer Pare Palau,8. 

Contacta!