Servirepro, 5 anys al local actual!

Arrenquem l’any i a Servirepro estem d’aniversari! Aquest mes de gener complim 5 anys en el nou local, on de forma propera us hem estat atenent aquests darrers anys i esperant seguir fent-ho molts més.

Recordem perfectament la tasca de finals de 2014 i inicis de 2015, amb el Nadal pel mig, per fer el trasllat i treballar en l’adequació del nou local, passant del num.10 al num.8 del carrer Pare Palau. Va ser possible gràcies a l’esforç humà de tot l’equip de Servirepro, juntament amb l’ajuda de diversos industrials, tots plegats vam saber coordinar i treballar de valent per treure endavant tota la feinada que suposava fer la neteja, la pintura, l’adaptació, el moure les màquines i els diferents materials, d’un local  a l‘altre.

Finalment el 12 de gener de 2015 vam arrancar la nova etapa en l’actual local, que vam inaugurar uns dies més tard, el 16 de gener, amb familiars, amics, clients i proveïdors.

Una fita més en la trajectòria i història professional de Servirepro que acumula ja 38 anys de servei a la teva disposició com a botiga de proximitat en impressió digital i disseny gràfic a Tarragona, camí cap a la quarantena, un aniversari que novament ens agradarà celebrar!

A continuació fotos de l’antiga botiga i inicis del nou local: