Prepara la teva fira i congrés amb Servirepro!

Has de celebrar una fira, estand o congrés? A Servirepro tenim el que necessites! Expositors, rollups, lones, penjolls identificatius, personalització de bolígrafs, segells, targetes d’empresa, fulletons, dossiers, impressió i copies…

EXPOSITORS XBANNER i ROLL UP 

El X-Banner és un display publicitari ideal per a col·locació de gràfiques publicitàries. Es tracta d’un model amb estructura en forma de X molt resistent i que permet que les gràfiques puguin intercanviar-se tantes vegades com es necessiti. És de ràpid muntatge i fàcil plegat, a més de permetre un transport molt lleuger i còmode gràcies a la pràctica bossa que incorpora.

El Roll up és un suport molt resistent, amb una estructura fabricada en alumini i metall. La gràfica està impresa sobre polipropilé amb trasera gris, proporcionant opacitat a la gràfica. A més, aquesta va enrotllada dins l’estructura d’alumini que es plega per poder-la posar dins de la seva funda.

Totes dues estructures a mode d’expositors són perfectes per a fires, esdeveniments, congressos i promocions publicitàries en el punt de venda. Comptem amb altres tipologies, models, mides i varietats per oferir-vos, així com carpes, acord amb el vostre esdeveniment, disseny i necessitat.

Per a més detalls podeu consultar el catàleg d’expositors a la nostra web o posar-vos en contacte. Estarem encantats de poder-vos aclarir els dubtes i necessitats!

 

TARGETES I ACREDITACIONS

Les targetes de visita de la teva empresa amb Servirepro. En color, diverses mides, en pvc, a una o dues cares… A més quantitat, millor preu!

IMPRESSIONS, DOSSIERS I FULLETONS

No patiu per les impressions, tenim les millors màquines per poder cobrir les vostres necessitats. A més si fas les teves impressions en petit format Din A4 – A3 amb nosaltres, et regalem l’enquadernació! Aprofiteu la tarifa plana en impressions  en negre i a color! 

I si voleu o necessiteu impressions de Gran Format, tindreu un 10% de descompte!En impressió digital, diversos formats, en paper, vinil, o tèxit i lona amb impressió ecosolvent. I en qüestió de fulletons, díptics, tríptics, etc… envia’ns el disseny i muntatge, i nosaltres fem la resta!

SEGELLS, BOLÍGRAFS I IDENTIFICADORS

A Servirepro trobareu tots els tipus de segells de la marca Trodat existents en el mercat i acord amb que el cerqueu, així com encarregar els identificadors i acreditacions que us calen. En trobareu en plaqueta de metracrilat, en xapa amb iman o imperdible, en pinça o lanyard en penjoll... i a més en diversos suports, varietats, mides i materials!
També us oferim la possibilitat de personalitzar bolígrafs en diversos models i varietat de colors en combinació amb el marcatge de la vostra marca o empresa.
__________________________________________________

Som comerç de proximitat.

En què podem ajudar-te?

Ens trobareu de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h, al carrer Pare Palau,8 de Tarragona.

Podeu contactar al 977 225 010 i al correu servirepro@servirepro.com.

Servirepro, ben a prop teu!