Adhesius, calendaris, postals i regals personalitzats, aquest Nadal amb Servirepro a Tarragona!

Personalitza el Nadal amb Servirepro a Tarragona. Des d’adhesius per als regals i paquets d’empresa, calendaris de diversos formats i dissenys per al nou any 2022, postals i felicitacions nadalenques, detalls i regals com clauers, tasses, samarretes, pitets, bosses, sotagots…

Arriba el Nadal i un seguit de necessitats derivades de les festes i tradicions amb què des de Servirepro a Tarragona et volem ajudar i donar servei!

Personalitza els teus regals amb adhesius!

Els petits detalls sempre són els més valorats. En aquest sentit, una bona opció és personalitzar els teus regals i/o els paquets de la teva empresa amb adhesius amb missatges o logo corporatiu. Els pots adquirir en diverses mides, colors, formes… Encarrega’ls des de mínim 35 unitats per 6’05€, tenint en compte que a major quantitat millor preu!

Calendaris 2022

Avança’t al nou any i encarrega ja el calendari 2022 per a la teva empresa i/o per regalar al teu personal i/o clients! Una bona opció com a detall per a regalar i de forma personalitzada amb el disseny que vulguis o les propostes tarragonines que tenim a l’abast. Diversos formats i mides entre punt de llibre, calendari de sobretaula, de butxaca, en espiral, en format revista amb canvi d’imatge per a cada mes… Encarrega el teu calendari al teu gust i necessitat!

 

Postals i felicitacions

I en aquestes dates un clàssic és felicitar els nadals. Per als amants dels modes convencionals, els de tota la vida, us oferim postals i targetes nadalenques que també podeu personalitzar. Mida 10x15cm a una cara en color amb paper de 300gr. Encarrega-les a partir de 10 unitats per 16,84€, contra més encarregueu més estalviareu!

Detalls i regals per fer cagar el tió!

I per què no personalitzar els detalls i regals del tió? Una bona opció per sorprendre aquestes festes! Des de samarretes, pitets o bosses fins a clauers, puzzles, sotagots o tasses, entre d’altres!

Reutilitza el teu Roll-Up!

Finalment, i com a Servirepro estem sensibilitzats i compromesos amb el Medi Ambient i les 3R, volem aprofitar també a donar-vos a conèixer l’oferta i possibilitat de reutilitzar aquells rollups que pugui tenir obsolets la vostra empresa amb un canvi de gràfiques. Una forma més assequible de renovar-los i més sostenible amb l’entorn! Una bona possibilitat en aquestes dates de fires, estands i esdeveniments o sopars nadalencs, o de cara a acabar o començar el nou any renovats!

 

Sigui com sigui, aquest Nadal personalitza amb Servirepro a Tarragona!

-Contacta!- 

Bones Festes!