Estampació a Tarragona amb Servirepro

samarretes originals tarragona

A Servirepro t’oferim la possibilitat de sorprendre d’una forma original i personalitzada amb el servei d’estampació a Tarragona amb el qual podeu encarregar samarretes, bosses, mocadors, puzles, tasses… amb el disseny que desitgeu, sigui per a tú o per algú altre!

T’imagines la samarreta de la teva entitat? la tassa amb el teu dibuix o paisatge preferit? I un puzle amb la foto amb la què et vulguis entretenir muntant-lo? I si penses en regalar-ho? Segur que sorprendràs!!

És tan senzill com que ens portis en un cd, dvd, o usb la foto, logo o imatge que vulguis plasmar o ens l’enviïs i farem l’estampació en el suport escollit, estampació amb vinil de tall o estampació en samarreta amb transfer imprès a color o amb vinils de tall transferibles.

Ah, i també tenim diversos dissenys i propostes ben tarragonines que segurament també t’agraden i poden ser una bona alternativa!

Nova màquina d’estampació a Servirepro

Recentment hem adquirit a Servirepro una nova màquina que serveix per fer estampacions en samarretes, trencaclosques (puzles), bosses, i/o qualsevol superfície plana apta per poder-ho fer amb escalfor.

L’alta temperatura que agafa permet adherir el material transfer a la superfície on s’aplica de manera eficaç. A més la nova planxa és pneumàtica, de manera que baixa i puja sense fer cap mena d’esforç! T’ho ensenyen en –aquest vídeo-

Ja només cal que escullis i decideixis què vols plasmar i en quin suport, nosaltres fem la resta!