Les teves enquadernacions a Tarragona amb Servirepro

En qüestió d’enquadernacions a Tarragona pots comptar amb els serveis i ventall de possibilitat que t’oferim des de Servirepro, impremta Tarragona.

L’enquadernació consisteix en cosir o enganxar diversos plecs o quaderns de text i posar-hi cobertes. Les enquadernacions permeten que el llibre resultant compti amb tres avantatges:

  • La seva conservació
  • Un maneig més fàcil i còmode
  • Una acurada i presentable presentació, sobretot quan ho has d’entregar, fer extensiu.

Tipus d’enquadernacions

-Espiral: Es tracta d’una enquadernació senzilla i ràpida en espiral metàl·lica que es pot fer en la mida que es vulgui fins A4 o A3 pel costat curt i que permet desfer per afegir més planes. Ideal per a projectes acadèmics, dossiers, calendaris i catàlegs.

-Fast Back/Rígida laminada: Aquesta enquadernació ja és de tipus més rígida, a mode de llibre amb llom adhesiu. Es por fer amb la portada impresa i laminada. En aquest cas un cop enquadernat no es pot desfer per afegir més planes si no és tallant. Les mides disponibles són A5 i A4. Normalment per a llibres, tesis, contes, àlbums fotogràfics, etc.

-Chanel de tapa rígida: El sistema d’enquadernació està basat en la pressió mitjançant un perfil metàl·lic en forma d’U que es troba al lloc de les tapes de l’enquadernat. Depenent del gruix del paper es poden enquadernar de 20 a 240 fulles en A4 en acabat texturitzat gualflex, material prou comú en l’enquadernat de llibres, sobretot llibres oficials, tesis i treballs que requereixen una presentació d’alt acabat i aspecte prou professional. El sistema d’enquadernació és ràpid i un resultat professional sense necessitat de trepar ni encolar.

-Canonet: És l’enquadernat més bàsic, senzill i ràpid mitjançant un canonet de plàstic. Hi ha la possibilitat d’enquadernar la mida que es vulgui fins A3 o A4 pel costat curt i també és possible un cop enquadernat desfer i afegir més planes.

-Enquadernació en pell simulada: L’acabat de les tapes d’aquest tipus d’enquadernació és més seriós i elegant, i s’hi pot fer un gravat de text en daurat tant al llom com les tapes, que poden ser toves o dures/rígides. S’acostuma a utilitzar en llibres de comptabilitat, tesis, restauració de llibres, llibres oficials, etc.

-Fascicles: Es tracta de diversos quaderns com a parts d’un total o llibre que es va oferint i/o publicant de forma succesiva. Un cop recollits tots aquests fascicles, l’enquadernat total és el que fa que aquesta enquadernació faci la col·lecció acabada i cosida de forma artesanal.

-Rústica: És una enquadernació tipus llibre amb tapa tova, impresa amb el seu disseny i pot ser laminada o sense laminar. Ideal per a àlbums fotogràfics, llibres, tesis, etc…

A més, i en el mateix àmbit, des de Servirepro també restaurem llibres per tal que el pas del temps no sigui impediment per a la conservació d’aquells volums o documents que us calgui disposar i guardar!

Deixa un comentari