Servirepro col·labora amb La Via T i el projecte d’Aparadorisme d’alumnes de l’IES Vidal i Barraquer

Servirepro ha estat un dels 8 comerços associats a La Via T que ha col·laborat amb el projecte d’aparadorisme de l’Institut Vidal i Barraquer. Una tasca tirada endavant pels alumnes del Cicle de Grau Superior de Gestió de vendes i espais comercials.

L’acció ha permès als alumnes posar en pràctica en espais reals, com el nostre, l’aprenentatge del mòdul d’Aparadorisme i disseny d’espais comercials’.

D’aquesta manera, organitzats en grups d’entre dues i tres persones, els estudiants han materialitzat els seus projectes d’aparadors per a cadascuna de les botigues participants, entre elles Servirepro, amb el resultat que podeu veure actualment al nostre aparador i a les imatges que us mostrem.

L’acció dels alumnes

Va ser al mes de febrer quan els alumnes ens van venir a visitar per tractar plegats la idea i la seva posada en marxa, així com ajudar-los a orientar-se millor. Durant els mesos de març i abril van estar dissenyant els elements decoratius i a inicis de maig han efectuat el muntatge amb el qual ens mostrem del tot satisfets. Amb elements i productes de la botiga, el projecte vol plasmar la idea que ‘A Servirepro res és impossible‘ amb una composició esglaonada on lo petit pot arribar a ser gran, un bon resultat, i lo gran o complicat pot ser menys del que semblava!

A la vegada, el projecte ha fet confluir el món formatiu, els comerços de la ciutat i els futurs professionals del sector de la distribució comercial, una idea que lliga molt amb l’essència de proximitat i col·laboració amb el món local que defensem i practiquem des de Servirepro

Deja una respuesta